Jag behöver en extra halvtimme!

Ja, för då skulle det vara en timme kvar tills jag skulle gå. Men nu är det som det är: 17:26 går tunnelbanan och då är jag på väg till yogan! Yes, det ska bli skönt!

Sov ut idag, snoozade i en timme och sedan var det frukost: grahamsgröt med katrinplommon och ekologiska fikon - mums! Lunchen, som ni ser på bilden, var äggröra med ost, bönor och grönsallad. Nyttigt? Absolut! Jag följer de uppställda målen. Men jag tror jag dricker för mycket - går på muggen hela tiden känns det som.

Klockan tolv begav jag mig till stan, för att träffa supertjejen Emily! Vi gick till Waynes uppe på Drottninggatan. Där tittade vi på bilderna på det hus som hon och hennes kille Anders har köpt! Det är så roligt och jag är förste påtare i trädgården. Jajemän! Vi pratade lite företag och hon tipsade mig om sidor som man kan registrera sig på. Jag bad henne skicka länkarna till mig, så att jag också kan kolla om det är något för mig. Jag är ju inne på lite detox just nu (men tyvärr mår magen kass....) så jag höll mig till jasminete. Trodde jag, för mot slutet tog vi var sin kaffe i alla fall...Jag måste ju nu nämna att Emily håller på att starta företag inom området hälsokommunikation. För er som vill veta mer och samtidigt se en snygg hemsida ber jag er vandra in här!

Ulliz kom också, hon hade med sig mina bilder från bildterapin, så nu är de hemma hos mig. Äntligen! Hon ska börja på sitt nya jobb snart - det är kul att hon också hittat något att göra!

Dags att ta det lite lugnt. Yogakläder var det ja....



Kommentarer
Postat av: Emily

Ja, jag vet inte om du valde rätt kort???? Jag ser ut som en gammal unken tant. :(



Tack själv för en trevlig dag. Vi får fortsätta tro på oss själva och kämpa vidare. Vi kan! Eller hur?



Sov gott!



Emily



2009-05-13 @ 22:53:56
URL: http://www.emforme.se
Postat av: Emilia

Klart att vi kan!!



Tack, jag sov hur bra som helst. Nu ska jag iväg och jobba!



Emilia

2009-05-14 @ 09:48:02
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback