Emily, lunch, bibblan, hem

Hejsan vänner. Jag börjar med en traditionell uppdatering på dagen som gått. Det började med en lagom uppstigning runt 8 och så en massa fixande och trixande. Jag kan numer säga att jag helt och fullt har förtroende för skattemyndigheten vad gäller deras service - de har utan tvekan en sådan kompetens som de delar med sig att det är guld värt. Det tackar vi för. Funderar fortfarande på att skicka en blomma till Anders som jobbar på en myndighet, för han fick mig att tro att samhället fungerar (om än för en kort stund...). Begav mig sedan till Centralen för att vandra vidare till Kungsholmstorg - där satt jag och skrev klart ett kort till tjejen som jag strax skulle träffa, nämligen Emily! Vi åt lunchen på en grekisk restaurang med riktigt humana priser och dessutom ingick kaffet - trevligt och solen lyste in medan vi pratade om Emsans jobb och allt annat mellan himmel och jord. Timmen gick snabbt, men vi hann ändå med mycket och det är alltid kul att prata om det som sker i våra liv!

Sedan gjorde jag ett stopp på mitt favoritbibliotek på Fridhemsplan. Det blev en varm choklad med grädde och sen testade jag att koppla upp mig - det gick inte alls. Men det viktigaste av allt var att fixa utskrift på min första faktura! Stolt så in i bomben och nu är den lagd på lådan. Med all denna företagaranda så gick till ÖB och köpte kuvert, två pärmar och ett register. Vilket påminner mig om att jag ska kolla lite på det här med bokföring på nätet. Det finns tydligen en liten nätversion som heter "Att föra bok" så det kan nog vara nåt!

Annars är det lugna fisken - jag tar det lugnt, ska snart göra mig en kopp te och städa lite grann - vill ju ha fint omkring mig. Har inte tränat idag, jag vill att kroppen ska få vila sig lite. Däremot så var yogan igår alldeles underbar! Men det har ni redan förstått, eller hur?

Kanske ett bad senare ikväll, vem vet...Luktade på ett supergott badsalt på Body Shop häromdagen....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback