Ett meddelande till Sven. Och dagen i stort.

Så trött är jag att jag orkar inte hämta telefonen eller öppna mailen. Fast jag behöver Svens hjälp. Så det blir på offentlig basis - det är bara att hänga på! Jo Sven, jag kommer maila över filmsnutten som vi spelade in på Drivhusvägen/Lindevägen häromdagen - tror du att du kan lägga upp den som ett youtube-klipp? För jag har ingen aning om hur jag ska lägga upp filmen här på bloggen, och det enda alternativet blir att länka till youtube.

Så. Meddelandet slut.

Annars hörrni så är livet bra. Jag är mätt och belåten och har dessutom spenderat dagen med mycket trevliga människor - dels Maria och Klara - helt galet exemplarisk var den lilla krabaten (Klara, inte Maria, fast Maria var ganska exemplarisk hon med, hehe) och när hon skrattar så gör hon det med hela kroppen. Så ikväll har nog lill-Klara haft träningsvärk i mungiporna! Vi gick till det nya centrumet vid Liljeholmen och från mig får det ett gott betyg - 4 morgonsolar av 5 möjliga. För att få en femte morgonsol så krävs det gratis toa och ... ja just nu kommer jag inte på något mer. Waynes coffee var trevligt och där satt vi en bra stund - perfekt för vi var ganska trötta (ej Klara dock). Sedan kom Mike och då gick jag. Jag sa just det att varje gång jag träffar Mike så går jag, men att vi alla måste ses tillsammans någon gång. Vet inte om han hörde det för det var en viss liten tjej som hade hans uppmärksamhet.

Är ju lite glad att få umgås med Maria, just för att hon är A. Trevlig och snäll B. Mamma till Klara - tillgång till söt bebis med andra ord C. Hon bor nära D. Nästa vecka kommer vi att vara hos mig och Maria förstod mitt behov av att göra något vettigt med lägenheten och ska hjälpa mig att resonera - detta uppskattas!

Sen träffade jag Em. Em som i Emejzing [amazing] och vi satte oss på ett mysigt ställe för att bara prata och dricka lite vin. Jag tog ett Australiensisk (rött) och det var jättegott - Emily satsade på ett vitt Reisling. Vilken kväll, vi pratade om allt mellan himmel och jord och efter två timmar var det dags att bege sig hemåt - det kändes skönt att det inte var så sent, så jag begav mig till Lidl för att handla lite till frukosten imorgon.

Dags nu vänner att sova. Ta hand om er därute! Tack Dora och Hanna G för era kommentarer!


Kommentarer
Postat av: Sven

Japp, jag fixar det. Kram

2009-10-26 @ 23:11:30
Postat av: Matilda

Vilken mysig bild, bebisar är härliga de! (Kompisar också för den delen.. haha)



Jo du, drinken var lite läskig.. men god ändå.. ;-) Den bakom var däremot lite godare för den smakade som päronsplitt!

2009-10-27 @ 10:53:32
URL: http://www.matildasalmen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback