Lite bättre, lite yoga gör ju susen!

Dricker min tredje kopp te och klockan är inte ens tolv. Igår när jag skulle somna hörde jag ett oväsen utanför fönstret (ja, det är ju egentligen oväsen hela tiden) och då var det en bild som slirat in på parkeringen – men jag fattade inte riktigt, för han måste åkt i helt fel körfält. Men det är sådana spännande saker som händer här i Storstaden.

 

Annat som händer är omvärldsbevakning (ja, det låter som om jag är värsta detektiven), på företagsfronten – jag tittar på tidningar, antalet läsare, målgrupp och hur deras annonsverksamhet ser ut. Varför – ja, jag vill ju ”känna” mina framtida kunder! Jag skriver artiklar om kost, hälsa och motion. Nu senast har jag skrivit på tidningen fitmama, klicka för att läsa om protein!

 

Igår beställde jag tid hos frissan (det är standard när man är i Polen) så jag ska dit på lördag klockan elva. Och sen gick jag runt i staden, har börjat tycka om stadsvandringar! Men nu, om drygt en timme, ska jag träffa miss B och vi ska äta på restaurang och sen ska hon visa mig guldställen värda att besöka. Det är skönt med någon som vet! Jag tar givetvis med mig kameran!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback