Snörvel snörvel – men jag sov ut i alla fall

Jag hade en mardröm i natt och den påverkade mitt morgonhumör, minst sagt. Nej tack till mardrömmar. Det som i alla fall är glädjande är vädret ute – lite sol och härligt ljus. Mitt mål är att inom en timme gå ut och gå. Jag har ju mina walkingskor med mig. Jag har tre brev som jag ska skicka, måste bara kolla upp adresserna på nätet.

 

Morfar och jag ska bege oss till Arkadia, ett stort centrum i Warszawa – jag har en del att inhandla. Inte överdrivet mycket. Och så tycker jag om att gå omkring och titta i affärer! Jag är fortfarande lite snuvig, men det känns ändå under kontroll. Men jag tänker inte göra samma misstag som sist och tro att jag är nästan frisk och efter det köra i 180 igen. Nej.

 

Igår var det en massa släkt över, bland andra min morbror Andrzej och hans fru. De har världens sötaste hund som heter Apap – ganska väluppfostrad för sina 3 månader. Och sa jag att han var söt? Senare kom min moster Gosia och min kusin (hennes son) Stefan. Vi åt tillsammans och sen gick de vidare.

 

På kvällen hämtade min bror mig, då fick jag träffa hans flickvän Ania igen – vi åkte för att fira min brors mormors namnsdag – det var jättemysigt och massa god mat.

 

Nu mina vänner väntar lite jobb!

 

Kommentarer
Postat av: Kinga

Aaw vad underbart du verkar ha det!

2009-10-19 @ 12:20:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback