Solen skiner, tiden stannar. Torsdag

Godmorgon - vilken härlig dag!

Igår insåg jag att hösten säger sitt hej då nu, de sista bladen på träden faller och vem vet när vintern kommer? Tog mig en promenad igår till Årsta för att handla på Lidl och ICA. Massa gott hamnade i kassen. Bland annat ska jag göra min egen musli, så det behövdes lite ingredienser.

Jag hade en lista igår som jag skrev på: saker jag vill göra och saker jag måste göra. Och sen var det bara att kryssa av. Skjöt dock upp att rengöra skrivaren - det är nämligen så att den vägrar att dra in papper när jag vill skriva ut. Detta irriterar mig, men innan jag slänger den på tippen vill jag ändå göra allt i min makt för att faktiskt få den att fungera. Jag surfade runt på nätet och hittade en guide för felsökning. Jag har gått igenom steg 1 och 2 - utan resultat Steg 3 innebär att "städa" den lille mackapären. Kan gå.

Annars då? Ja, idag väntar en demo med cheesecake och ikväll ska jag bara ta det lugnt. Jag fick så mycket gjort igår att jag förtjänar en lugn stund. Men visst kliar det ibland i fingrarna - särskilt när jag hittade en julpysselbok! Jag fick den i julklapp av Ulliz för något år sen, och därifrån hämtar jag numer inspiration!

Även om hösten snart är slut så finns det några envisa buskar kvar med klarröda färger - se bilden nedan. Och idag hade det varit perfekt med ett lager snö, skulle ha matchat solen så fint. Rök ur munnar och nypiga kinder. Inget slask önskar jag mig i år. Vi får se.

Saknar träningen - men jag har behövt vila. Kommer igen på lördag och söndag. Det ska bli kul!




Gårdagens lunch blir också dagens lunch - kyckling, cannellinibönor,
morötter, lök, ris och sås!


Envisa buskar


Här gick jag igår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback