Äventyr! Puh...

Det var ju så att jag var hundvakt idag - Marius är min favorithund och tillsammans med Sven och Syrran så gick vi till Hagaparken, under den tiden då det fortfarande var okej väder. Och det gick ju bra, även om han är väldigt olydig...Men! Tänka sig att han drog så hårt när vi stod på en liten backe i Hagaparken att jag tappade kopplet!!

Fiiiiiiiong och Marre sprang iväg, lycklig som få. Det var nästan svårt att inte tycka det var kul. För jag skulle också ta chansen, hur kul är det att ha ett snöre runt halsen som någon drar med? Så Marre han passade på - fram och tillbaka, sen började han jaga sitt eget koppel. Sakta med säkert insåg jag att detta kunde vara min chans - så jag körde på Marius-linjen - det här var ju lek och kul! Tills han fick syn på en hund. Och den var låååångt borta - typ nere vid vattnet. Men då! Då fick jag nog! "Marius, nu kommer du hit". Och mycket riktigt - det fungerade! Haha, ja, jag kan inte annat än unna honom hans stund i den gigantiska hundgården Hagaparken.









Dagens  Tre Tack går till

Sven och Monika för att ni förgyllde min dag!
Mina vänner - för att ni finns där!
My faith - what can I say, it is hard to explain

Kommentarer
Postat av: Jenna

Kostregistreringen har verkligen varit spännande :) Håller precis på och kika igenom alla data för att komma fram till hur jag har ätit!

Genom universitetet har vi fått ett program som heter DietistXp som är grymt, men annars har jag även Hälsovakten Aktiv som är väldigt användarvänligt och som jag använder privat ibland.

Kul att du oxå kostanalyserar! :) Har du kommit fram till ngt gällande dina data ännu? Genom kursen registrerade vi ju endast 3 dagar, så jag kommer nog göra en ytterligare över en längre tid, gärna en vecka, som säger betydligt mer tror jag.



Vad roligt att ni är med i den tidningen. Ska faktiskt se till att köpa den i helgen och se vad ni har för er där :)

2009-09-25 @ 08:53:45
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback