Baka och laga mat!

Ja, det funkar - måndagar är ju alldeles utomordentligt trevliga. Till och med klockan sex i morse när klockan ringde. Men okej, jag erkänner, jag somnade om till klockan 06.16. Sen visste jag att tvätten väntade på mig i hallen, så det var bara att pallra sig upp. Hej och hå, med stavar och allt begav jag mig till delmål ett: sätta på första tvätten och fortsatte sedan med delmål två: promenad med stavar i en halvtimme. Jag kan säga så här i efterhand att jag lyckades.

Sedan var det lite ärenden, träffade Sven på Friskus och vi körde ett medeljympapass, mycket bra musik och vi svettades på - tydligen över en liter om man kan lita på lederskan. Hon var riktigt bra och Svenne undrade om hon var lika hoppig hemma.

In i bilen Fabio för att åka hem till mig och äta tinad linssoppa. Ja, vi värmde den i kastrullen och tog också några smörgåsar till. Svenne kommer inte undan, nu ska här kostregistreras i en vecka. Jag tänkte jobba med kost och då behöver jag utarbeta bra metoder för att det ska funkar i "verkligheten". En test är gjord på en annan av mina vänner och i skrivande stund håller jag på att analysera hennes matvanor.

Annars är det så att det är bak på gång här hemma hos mig. Sex bröd kommer det vara sammanlagt och det är perfekt för imorgon kommer Maria och Klara hit. Om vi bestämmer oss för att vara hemma hos mig vill säga! Ska bli kul och träffa dem båda och hoppas, hoppas på fint väder. Och kanske en omplantering av mina växter...

Linssoppefabrik blir det också - har laddat med morötter och linser. Lite ärter blir det också. Perfekt att frysa in!




En sån här fin filt har Klara fått från sin mamma!


Så här nyfiken var katten Bus...Remembering last week!
Kommentarer
Postat av: Dora

Trevligt trevligt...

Ändra bara på Friskus (Friskis).

Kram

2009-09-14 @ 19:53:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback