Bole ram, bole ram, bole ram

Jag var på världens bästa yoga igår, kundalini-yoga på Deva Center. Jag är frälst helt enkelt. Men jag märkte tydligt att jag hade svårt att koncentrera mig, tankarna flög åt höger och vänster. Men jag kämpade på! Var där med Svenne.

Och...jag kan säga att jag avvek lite smått från mitt parallella liv med mayan. Jag ska ju inte shoppa alls förutom mat fram till den 3 oktober. Hade tänkt att ha en utvärdering, men jag kan ju lika gärna ta den nu. Det fria livet, det shoppingfria om jag ska vara mer exakt, flyter på alldeles utmärkt. Inga cravings och inga abstinensbesvär. Men så är det så att jag tänkt länge på en ny mobil. Jag har blivit uppringd och jag har testat och utvärderat olika alternativ. Det höll på att bli operatören 3, men så gick vi förbi en telenor-butik, jag och Sven. Och det var där allt började...

Jag var ganska uppkäftig mot försäljaren och kallade dem för telesnor, men jag sa att han fick övertyga mig. Bara det att det fick max ta en halvtimme eftersom vi skulle på yoga. Det tog 15 minuter (säljaren själv sa att det skulle ta fem minuter) och sen gick jag ut med ett nytecknat abonnemang, en fräsig mobiltelefon och jag var ju lite orolig ett tag efteråt - hade jag gjort rätt? Jag gillar inte snabba beslut - så är det...Men nu inser jag att det var nog rätt med tanke på minutpriset. Idag betalar jag 69 öre per minut och med det nya abonnemanget får jag 39 öre per minut. Luren fick jag på köpet. Och även om det var en startavgift så fick jag en extra laddare - fick själv välja tillbehör. Så när Emma från 3 ringer idag så kommer jag att tacka nej till det erbjudandet som jag fick av henne igår.

Bole ram sjöng vi igår på yogan, och det är faktiskt roliga meditationer!

Det är med stor glädje som jag fortsätter denna vecka!


Kommentarer
Postat av: Sven

Vi är bäst! Glöm ej grundningen! Kram Svenne

2009-09-01 @ 18:33:07
Postat av: Dora

Heja, heja!!!

Kram

2009-09-01 @ 22:14:51
Postat av: Jenna

Åh tack för ett spännande yoga-tips. Det är full rulle med diverse nollningsaktiviteter så jag höll till i Uppsala till sent igår! Vad för typ av "egen-studier" ska du läsa? :) Det finns så mycket spännande man kan fördjupa sig i både på universitet och på egen hand så det känns som att man kunde plugga hela livet!



Det låter som att du gjorde ett riktigt mobilkap. Ett bra abonnemang är ju verkligen superviktigt och kan dessutom göra stor skillnad i plånboken.



Hoppas du får en riktigt härlig dag idag! Kram

2009-09-02 @ 08:31:46
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback