I passed by The Raspberry mountains yesterday

Ja, alltså Hallonbergen. På väg till Kista för att slappa tillsammans med Svenne. Vi gjorde en kanonmiddag med lax, purjolöksris, morötter och grym sås. Helt enkelt suveränt och trevligt. Tråkigt bara att tiden gick så snabbt. Men man säger ju att det är så när man har roligt!

Katten Frasse är ju så söt, men vill inte alls gosa. Nej, han är sin egen och det är på sin höjd Svenne som får ta del av mysandet. Tur att jag har Marius ibland - på så sätt blir jag mysad!

Ni kanske märkte att det inte var något blogginlägg igår? Ja, jag hade en av de där kreativa dagarna - jag skrev på min affärsplan. Den är inte klar än, men jag satt i en timme och skrev intensivt (så intensivt att min dator stängde av sig själv - trots fulla batterier...). Sedan hade jag vilodag också från träningen, men hann med lite tvätt.


Uppdatering på mina tvättkunskaper:

A. Vi har mjukt vatten i Stockholm (tack Magnus på Stockholms kommun!)
B. Dosen för 3-5 kilo är ca 50 milliliter tvättmedel. Det är alltså mindre än vad jag brukar ha
C. Egentligen är sköljmedel onödigt, men jag tog ca 20 ml per tvätt



Ja, det var lite från mig - nu ska jag till Farsta för att umgås med min mamma. Om min syster läser det här så kan jag säga att jag har påmint mamma om den där fysikboken som ska lämnas in på skolan, och nej, hon har alltså inte lämnat den än...

Kan ju meddela att morgonpromenader ger inte bara bra förbränning, man tänker klarare också!





Gårdagens lunch


Gårdagens Emilia


Gårdagens Frasse hittade sin plats i en låda..!


Gårdagens middag, fem morgonsolar av fem möjliga!




Han satt snett mittemot mig. Tyckte mig känns ett sting av nonchalans från hans sida, men sen såg jag det vackra. Det var något med hans ögon - ljusa, men ändå med ett djup. Helt svartklädd om man bortser från det vita linnet med illustration på. Det var urringat. En svart skinnväska, som snarare skulle passat till en kvinnlig medpassagerare. Han gäspade och jag kunde inte låta bli att undra var han var på väg. Det cendre-färgade håret var uppsatt i en tofs. Kanske en aning kvinnliga drag i ansiktet, men ändå på något man. Han gick av på Skanstull...

Kvinnas iakttagelse av okänd man på Stockholms tunnelbana, en fredagkväll i september 2009

Kommentarer
Postat av: Sven

Bra Emlia bra! Men ingen strömming blev det.....

2009-09-05 @ 19:56:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback