Kyrka, glass, fika, mysa, läsa

Ja listan kan göras lång. Men jag känner mig harmonisk. Gick dock upp med världens huvudvärk i morse. Sådär att det var svårt att öppna ögonen. Heja alvedon! Igår var det som sagt gatan-dags, men det var väldigt lite aktivitet borta vid Hötorgets ingång. Fast det är ju egentligen bra. Ju mindre flickor som vistas på gatan desto bättre. Jag hoppas att de hade det bra den kvällen, de som vi inte träffade. Det var jag och två andra, och det är alltid lite spännande att stå och betrakta omgivningarna. Men sen är det skönt att komma hem också - klarade min kväll som kvällsansvarig bra och efteråt släppte stressen lite. Därav huvudvärken kanske?

Idag har jag umgåtts med Line, en vän från kyrkan. Vi var bland annat på Claes Ohlsson och fick hjälp av en kille som hette Robert. Sen åt vi glass i Kungsan och det bästa av allt - det var hunddagen! Massor av hundar och jag fick mitt muffimu-begär tillfredsställt. Mycket glad och hundarna var så snälla när man hälsade på dem!

Nu är jag hemma. Planen är: vila, vila och åter vila. Sen beror det på hur man definierar vila, men i mitt fall är det slapperi som gäller.

Tjingeling!



Bild tagen i sommar
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback