Kusligt härliga dagar!

Att välja bort har också inneburit att lilla bloggen fått vila. Det kan behövas. Trots att jag finner blogglust ofta. Det finns så mycket att skriva om! I onsdags var det den stora dagen då jag och Sven skulle föreläsa på Mellanmålet. Det är något med Mellanmålet, stämningen är skön. Jag gillar också att de arbetar med något så viktigt som unga vuxna med psykoserfarenhet. Om ni vill läsa mer om verksamheten så klickar ni här.

Vi kom dit och började föreläsningen klockan ett. Upplägget var något i den här stilen:

Intro med presentation av vår historia
Vändpunkten, det vill säga vad som gjorde att vi kom ur krisen
Förändring, då talade jag och Sven tillsammans
Behandling, den tog jag. Handlade om terapier, vikten av att begränsa sig, mediciner
Tips, Svens punkt
Avslutning med citat
Frågor

Torsdagen var lite av en vilodag, fast det blev även en del städning. Energierna har varit varierande och jag har inte orkat lika mycket som i vanlig ordning. Men! Det är inte hela världen. På kvällen träffade jag Gabriella, en kompis som jag lärde känna runt 1999, sedan hade vi inte kontakt på flera år. Och en dag på facebook så var hon där! Vi gick på bio, Shutter Island - jättebra och tänkvärd film. Leonardo di Caprio gjorde en bra tolkning av rollfiguren, helt klart.

Fredagen var en jobbdag - och där fick jag kontakt med en säljare som är intresserad av det jag gör - så han bad mig kontakta honom. Och det ska jag sannerligen göra. Demon som jag höll i var att tillaga japanska dumplings och bjuda på sojabönor (Edamame)- fantastiskt gott!!! Försäljningen gick bra och dagen gick fort. På kvällen kom Sven över och vi tittade på Skavlan. Det var en bra mix av gäster - Robyn var där och hon uppträdde också med låten Fembot, som jag verkligen gillar!

Lördagen var en fantastisk dag - kommer att minnas den hela livet. Det var nämligen dags för möhippa för fröken Ulliz. Oj, vad hon och sambon blev överraskade när vi kom klockan 09.00 på morgonen - vi hade aktiviteter hela dagen - vi började på Vår teater i Hägerstensåsen, där det var teatersport för hela slanten. Sedan fortsatte vi till en vävstuga där en kvinna föreläste om Feng Shui och numerologi. Mina hevrekakor som jag bakade i torsdags var populära. Sedan fick Ulliz spela gitarr utanför en tunnelbanestation och samlade ihop några kronor. Vid det här laget var vi alla lite trötta och frusna och vad passar då inte bättre än att bada bubbelpool? Det var vad vi gjorde och sedan begav vi oss hem till en av tjejerna och åt middag. Och vilken middag - svårt och mycket att beskriva, men det var hur gott som helst! Strax efter tolv begav jag mig hem - trött, men glad.

Idag sa jag lite stopp. Gick inte till kyrkan, och det kändes rätt. Konstigt nog tog det emot att säga nej. Men jag vet att kyrkan finns kvar, men att hälsa är en färskvara som jag måste ta på allvar. Jag sov till strax före ett. Skönt.


Kommentarer
Postat av: Sven

Jag tog mig själv på allvar i onsdags :D

2010-04-18 @ 14:46:16
Postat av: Dorot

Härligt att läsa :)



Höll tummarna för öppna flygplatser...

2010-04-19 @ 15:50:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback