När blixten slår ner

Pang. Bom. Det måste ha varit så att blixten slog ner väldigt nära mitt hem. Sven blev rädd medan jag inte riktigt fattade. Nu är det mörkt ute, och det är skönt att vara hemma. Mellan fredag, imorgon, och måndag kommer bloggen ha stängt. Det kan tyckas udda, men ni som läser regelbundet ser att mina inlägg kommer mer och mer sällan. Det är inte så att jag ska sluta, men den senaste veckan har varit fullsmockad och det är jag och min kropp&knopp inte vana vid. Därför stänger jag den aktivt. Behöver kanske fundera över huruvida jag ska fortsätta och i vilken form. För att skriva kommer jag fortsätta göra, det är ingen tvekan om den saken. Men i vilket sammanhang och forum behöver jag formulera för mig själv.

Så! Med detta vill jag önska en fantastisk helg!

Kram
Emilia
Kommentarer
Postat av: Sven

Jag hoppas du fortsätter med bloggandet i framtiden. Det gör absolut inget om inläggen kommer något glesare. Det blir mera kvalite än kvantitet. Alltså visst skriver du inlägg med kvalite redan nu. Det kan bli mera kvalite om du drar ner lite på kvantiten. Tror jag. Många kramar!

2010-05-01 @ 11:50:26
Postat av: Jenna

Jag har oxå funderingar kring min blogg för tillfället. Jag vill skriva för känslan för att jag vill, och har oxå haft fullspäckade dagar ett tag nu, där något har fått ge stryka. Det får en att reflektera över vad som är det viktigaste för en. Stress kan vara positivt.



Du ska absolut anpassa skrivandet efter ditt liv, din kropp & knopp :) vi andra tittar in här ändå oavsett hur ofta raderna dyker upp!



Kramar

2010-05-01 @ 22:58:58
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback