Det är bra att ge sig själv cred

Det är en härlig måndag. Jag skaffar mig en bra dag, som någon skrev. Och den brukar börja med planering. Jag gick upp sent, men omformulerade för mig själv att jag gick upp tidigare än igår. Alltid något. Det enda jag vet är att idag har jag yoga kl 18.30-20.00. Sen skapar jag min egen dag.

FÖRETAGSBITEN
1. Jag har en idé om säljbrev som jag vill påbörja arbetet med idag. Det är alltid roligare att få brev via post, än mail!

2. Visitkort - tänkte beställa det idag! Det behövs!

3. Planera artiklar för Livskick. I juli skrev jag den här om träning. Sen funderade jag vidare på detta med kost och psykisk hälsa. Jag har ju tjatat om mat i tid och otid, och gazpachon kan väl ingen ha missat? Sen kommer det en till artikel som jag är riktigt nöjd med! Jag länkar när den är uppe!

------------------

HEMMA/PRIVAT
4. Städa vardagsrummet - lite småplock.

5. Köket - det gamla vanliga - disken. Men jag är stolt över att ha haft ledigt från den i helgen!


Igår hade jag svårt att sova - lite ovanligt. Så jag satte på radion och lyssnade på en sommarpratare och läste mina gamla dagböcker. Det är alltid spännande att läsa vad som var viktigt i mitt liv för ett, två och tre år sedan. Sedan det stora året 2006 har det minsann hänt en hel del. Sen la jag huvudet mot den kalla kudden och somnade.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback