En kalasbra fredag. Och nu lugn lördag med spelkväll...

Igår var det träff med två tjejer. Varav en har vuxit massor! Lilla Klara har blivit stor och jag tror minst sagt att busigheten också har vuxit till... Hon shakade loss till lite julmusik i köket och åt lunch, efter att först ha protesterat mot något som inte föll henne i smaken. Finsmakaren Klara! Innan lunchen sov Klara lite och jag och Maria drack te och festade loss på gårdagens lussebullar!

Sen byltades hon på med massa kläder, Klara alltså, för ute snöade det massor. Vi åkte alla tre in till stan, och Maria fixade en stor del av sina julklappar - plus att hon hittade det hon sökt tidigare, i en affär som var precis där vi steg av bussen - det kan man kalla tur! Själv hämtade jag ett kvitto som jag glömde igår när jag var och handlade julklappar till systrarna. Vi var ganska varma allihopa efter shoppingturen, och jag ångrade valet av dubbla långkallingar.... Den där rysskylan de varnade om var nog en bluff!

På kvällen var jag hemma hos Ida och Ulliz, Svenne var med också. Jag lagade middag åt hela gänget - blev supergott med quorn, sås på turkisk yoghurt och sweet chilisås (plus salt och peppar) och grönsaker i ugn. Plus kokt broccoli a la natural style! Efterrätten bestod av vaniljglass med krossad daim! Vi kollade på Idol tillsammans, kul och spännande nu när Minnah och Jay är i final!

Här kommer lite bilder på gårdagen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback