Oplanerad Lördag - loving it!

Jag sippar på kaffet som jag har bryggt i Herr Höckerts bryggare - den har flyttat hit ett tag. Jag bryggde med kanel och kardemumma - mums...lite julkänsla nästan.

Det är härligt med Oplanerade Lördagar - verkligen. Jag låg och drog mig en kvart i förmiddags innan jag bestämde mig för att faktiskt gå upp. Frukosten blev cornflakes med russin och mjölk. Lunchen blir min enkla risotto - som jag lärde mig att göra för några dagar sen.

Saker jag VILL idag är: promenad. Men, berättade jag om min Kettlebells pass? Det var helt otroligt vad förtjust jag blev - och trött! Ni som undrar om Kettlebells kan kika på youtube. En av de bloggar som jag ibland kikar in har en del matnyttigt också.

Jag vill pyssla lite också. Jag vet inte i vilken form, men jag vill göra något med händerna!

Sen är det städning på schemat. I know - totalt knäppt att jag faktiskt vill det, men det ger mig känslan av att jag bryr mig.

Kommer ni kanske ihåg mitt löfte om att leva långsammare? Jo, jag påminner mig själv ofta och jag märker att jag faktiskt lever. Ganska otroligt.

Ah, en sak som jag ska ta mig an NU är att skriva en recension - långsamt...

Förresten, igår var det sista demon med Nutrilett (jag åker runt och säljer dessa produkter, samtidigt som jag berättar om dem!) - jag är nöjd med min insats dessa veckor - och vilka trevliga butiker jag har stött på. Och jag har fått för mig att jag ska börja arbeta i en sådan. På halvtid. Och resten av tiden ska jag skriva om...kost, motion och hälsa. Tycker ni inte att det är en bra kombo?? Jag tyckte mig höra var och varannan dag att det behövdes folk...



Kommentarer
Postat av: Dorot

Ja, det är bra med oplanerade lördagar. Även min var sådan planerad men desto mycket trevligare. Den kanske faller inte din smak efetsom det var en del handlande... Men jag har hört livets första smink och nu sitter jag sminkad och känner inte igen mig själv i spegeln...

2010-02-20 @ 21:38:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback