Att kunna säga: jag är nöjd

Ja, mindre nöjd var jag i eftermiddags, eftersom jag kände mig stressad. Men känslor kan förändras och det blev bättre efter lite träning. Så nu har jag fyra pass kvar i 20 dagarsutmaningen. Har satt i mig massor av trevlig mat för att fylla kroppen med bra energi. Ska strax sätta på min sista kopp te för kvällen och riva av ett sista fokuserade arbetspass. Det är nämligen så att jag lätt påverkas. Av inspiratörer. Av människor i vardagen. Av mig själv. Idag (och även igår) kör jag på strategin en timmes jobb kontra en timmes vila. Resultatet - ett mer fokuserat jobb.

Sven, min vän, har äntligen kommit tillbaka från semestern. Han pratar lite kryptiskt om saker han ska göra. Jag tänkte, att om han vill, så skulle han kunna dela med sig här på bloggen. Men först - fråga, för det är inte säkert att han vill. Jag vet att sakerna innefattar motion och mat, och då blir jag ju lite extra nyfiken...! Vi har båda antagit hundradagarsutmaningen som går mellan 22 dec 2009 - 31 mars 2010 - att vara ute minst en halvtimme om dagen och gå. Det fungerar ganska bra, om jag får säga det själv!

Åh, måste höra med Emily angående den där broccolisoppan - den som vi åt hemma hos henne för några dagar sedan. Den var god. Jag vill påstå himmelskt god. Jag tror jag har alla ingredienser!



Kommentarer
Postat av: Sven

Hej,

det kan mycket väl tänkas att göra ett gästbloggsinlägg. Kan dock inte lova om vad det innehåller. Men nåt nyttigt eller och skojjigt blir det isåfall!

Kram Svenne

2010-01-12 @ 22:26:29
Postat av: Malin - lost in Uppsala

Jag tycker det känns mer motiverande att träna genom att illustrera övningarna på ett roligt sätt, och hoppas att jag får till bilderna snyggt ;)

2010-01-12 @ 22:29:22
URL: http://znuzen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback