En något tidig morgon

Klockan sex ringde klockan och jag tänkte - det här är inte sant! Men det var det, så jag masade mig upp, kokade kruskagröt och begav mig till denna morgons utbildning på Axellus. Av en ren händelse var det en gammal skolkamrat i mig som höll i det hela, så då vaknade jag till lite grann. Kom hem för en kvart sen och ska göra lite smånyttigheter - som att blogga exempelvis! Sedan ska jag bege mig igen. Ingen rast här inte, för jag, Maria och Klara ska åka till Fredells och fika i Sickla köpkvarter. Det blir bra. Klockan sex ska jag på mässan, och efteråt är det kurs. Snacka om att ha många saker för sig, men jag trivs helt okej!

Jag kan konstatera att jag har två träningspass kvar innan jag har kört igenom hela kroppen. Jag har till på onsdag på mig.

Igår var det full rulle, var på en liten utflykt till Södertälje och sedan träffade jag mamma och aktiverade hennes internet. Jag och Sven var superspontana, han hämtade mig på Alviks Torg och vi åkte till Gården för att laga en alldeles utomordentlig sallad och tittade på Damernas Detektivbyrå - mycket lyckad kväll!

Nu ska jag fortsätta att vara nyttig!




Den här tjejen träffar jag om ett tag!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback