Vecka 8 och 9 (Måbrautmaningen)

Försöker motverka en förkylning som jag tror försöker ta fäste i min kropp. Det passar inte alls. Nej, för jag ska ha kalas på lördag. Så bort bort. Nu typ. Och så tar jag hjälp av echinagard. Och apelsin (efter spenatpastan - så då får järnet bra förutsättningar att tas upp med hjälp av C-vitaminen).

Idag var en bra dag och jag inser att mina utvärderingar av Måbrautmaningen sällan blir på måndagar - utan snarare på onsdagar. Hur som helst - det har varit jobb, jag har sålt Nutrilette, och trots lite folk så var jag nöjd med min insats! Fortsätter imorgon i samma stil. Jag har också noterat det oerhört trista vädret. Fast det blir extra kul att jobba då - på något sätt behöver jag inte tänka att jag vill gå ut. För det är det sista jag vill just nu.

Fossingarna fryser lite grann ocg som sagt, en förkylning lurar i bakgrunden. Ska strax göra mig en kopp te och sedan sätta igång att dekorera lite muggar. Berättar mer på lördag!

Måbra var det. Jo. Jag såg nu att jag utvärderade lite kort och detta skrev jag:

"Däremot, kära vänner, så måste ju Måbrautmaningen, den som ska vara i 20 veckor, fortsätta att finnas här. Förra veckan var det vecka 8 av 20 - och min föresats lyckades jag hålla bra - det skulle vara andlighet i fokus. Det ligger nära till hands att dra en parallell till den medvetna närvaron - de hör ihop. Kort och gott. Nu funderar jag över hur de resterande dagarna i vecka 9 (onsdag till söndag) ska se ut. Föresatsen för den är:


Lyssna på kroppen. På riktigt. Och fortsätta att vara närvarande. Städa - dvs rensa ut lite hemma!
Gå ut. Ja redan idag onsdag, mellan klockan 14.00-15.00." (bloggen för en vecka sen)

Och jag tycker mig ha lyssnat på kroppen. Och jag testar att vara närvarande. Ofta.

Föresatsen för denna vecka tio (onsdag till söndag) är att behålla lugnet trots stressiga tider! Kunna njuta av min födelsedag och ta vara på tiden som jag har med mina vänner och familj!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback