Havrekakor. Och svårt med motivation...

Vaknade av mardrömmar. Så är det ibland. Det tråkiga är att det påverkar en del av dagen. Så jag började med att läsa min bok "Isprinsessan" av Camilla Läckberg. Jag fick den i födelsedagspresent. Det kändes lite bättre att komma in i en annan värld. Sen har jag mest haft svårt att bestämma mig. För vad jag ska göra. Jag tror städning ligger högt på listan. Och skicka några påskkort. Så är det ibland. Man måste hitta en väg in i aktiviteter och hoppas på att det inte ska vara tråkigt. För annars har jag varit ganska bra på att känna mig motiverad. Men jag får acceptera denna motivationslösa dag och göra det bästa av det hela. Jag vet att jag vill komma ut, trots den gråa massan därute. Kanske en promenad till Skogskyrkogården igen (?)

Havrekakor gjorde jag för en vecka sedan och nu publicerar jag receptet (obs! väldigt goda!) Det kanske tycks vara konstiga mått men det är för att jag ville göra en liten sats. Så varsågod!

Havrekakor, 10 stycken

ca 60 gr smör
0,75 dl vetemjöl
0,5 dl valfria nötter
1,75 dl havregryn
0,75 dl socker (gärna rörsocker)
0,375 tsk bikarbonat
0,5 msk gräddfil eller creme fraiche
0,5 krm salt

1. Sätt ugnen på 200 grader
2. Vispa smör och socker poröst
3. Hacka nötter och lägg dem i smeten
4. Blanda bikarbonaten med gräddfil/cremefraiche och ner i smeten!
5. I med övriga ingredienser
6. Rulla till små bollar
7. Lägg dem på bakplåtspapper
8. Tryck till med gaffel
9. 10-12 minuter i ugn



Kommentarer
Postat av: Johanna

10 kg, det är ju superbra! Och visst blir det bra mycket lättare både att springa och att träna annat.



Kul förresten att du hittat en träningsform som du fastnat så för, att bli instruktör är något som jag är väldigt intresserad av men jag vet inte riktigt vad jag vill instruera..



Ett tips för motivationen är ju det klassiska att anmäla sig till ett lopp/en tävling, det motiverar mig just nu. Jag ska springa Tjejmilen i höst och jag vill klara det på under 60 minuter så det är en del av min motivation till att träna.

2010-03-27 @ 12:05:16
URL: http://ettlivirorelse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback