Bröllop på en alldeles förträfflig dag :)

Det här var lördagens blogg - men det gick inte att publicera eftersom datorn hade strejk:

Ja. Dagen till ära gifter sig två av mina vänner - det känns fantastiskt att få dela denna dag med dem. Om en timme tänkte jag börja göra mig i ordning, men först lite vila. Gårdagen fick jag spendera med att tillaga bröllopsmaten tillsammans med några andra - det var roligt! Sedan begav jag mig en sväng till Kista för att slappa med vin och pizza med Herr Höckert. Idag sov jag ut ordentligt eftersom dagen och natten blir lång, med dans och skratt!

Jag har skrivit en artikel om probiotika - välkomna att läsa här

Dagarna går fort, har jag en känsla av. Men det kan ju lika gärna vara så, att det är jag som springer igenom dem, och därför känns de som snabba. Därför är det nog bra att leva lite långsammare. Till och med få tankarna att gå långsammare. Det kan nog gå. För då går den upplevda tiden också så.

Nu ska jag tappa ett bad. Och låta solen skina in i mitt badrum. Kan nämna att jag hade en dröm om en man som har kommit att betyda en del för mig - så jag blev glad att just han var i drömmen. Han sa att jag hade vackra ögon - tänk vad något sådant kan göra för att dagen ska bli alldeles underbar!



Söndag:

Jo, det var makalöst fint bröllop igår. Ja, till och med så att tårarna rann. Typ vid tre tillfällen. Men det var nära till skratt under hela kvällen, jag var bordsdam där jag satt och fick sedan agera fluortant - måste be min fina Emily skicka en bild. Fluortant som jag var gick jag och delade ut avec till gästerna tillsammans med en Herr Tobbe. Vi fick bra respons och kvällen var magisk. De hade verkligen ordnat det fint, med bra musik och god mat. Talen var fina och brudparet var kalasdundervackra. Så där att man inte kunde sluta att titta. Hem kom jag ganska sent och uppstigning blev det klockan 14.00. Sedan dess har det varit CV-stuga här hemma, hjälpte en vän lite grann. Nu ska här slappas och planeras inför nästa vecka!



Här rynkas det lite i pannan - men bästa bilden på min outfit!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback