Bubbles. Hello Kitty. Vänner. Glädje

Sitter hemma, och funderar på hur dagen ska se ut. Liksom bara sådär. Och tycker att livet är ganska angenämt. Framför allt utsövd. Och glad över att Lena tog hem segern igår - bra jobbat Tyskland! Klicka gärna på länken för att lyssna! Igår var det första dagen på helgen. Tog mig till Stockholm med tåg och åkte hem till kompisen Ulliz. Emily-vännen kom senare också, men innan dess köpte Ulliz en jättefin träsoffa på Loppisen som var på Norrtullsgatan - nu ska den bara målas vit!

På kvällkvisten hade jag gäster, Maria och Åke. Sven kom en aning tidigare och hjälpte mig att göra en rabarberpaj som kan kallas duga - med kokos- och mandeltäcke. Mycket mumsigt och vaniljsåsen räckte trots mitt och Marias stora behov! Vi kollade på Eurovision och drack vin (jag och Maria fick ett gott vitt vin, som var tyskt....mums!) Sedan var det verkligen skönt att sova i sin egen säng! Bilderna skvallrar om en annan aktivitet som utfördes vid badrumsfönstret....







Kommentarer
Postat av: Dorot

Hihi, var roligt ni haft det!!!!! Det var länge sedan jag blåste bubblor. Har nästan glömy hur roligt det är. Skönt att höra att du har det bra!

Kramis

2010-05-31 @ 09:54:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback