Det finns dagar som inte är som andra...

Det hände något idag. Och det var länge sedan sist. Jag hade en oerhört påfrestande dag. Ingenting verkade fungera. Att sedan saker och ting blev gjorda, det är ett mirakel. Först och främst - jag kunde inte bestämma mig för vad jag skulle börja med - så det blev mest att jag gick från den ena saken till den andra, utan att finna fokus och utan att känna mig tillfreds. Det kändes inte alls bra. Mitt i detta började grannen spela hög musik och då fick jag direkt dåliga vibbar och negativa tankar. Men sen då, jag bakade ju bullar. Som vägrade att jäsa... Så nu har jag en hög ojästa bullar hemma och vet inte alls vad jag ska göra med dem. Fast saken är, de går ju att äta. Men man blir lite fulll i skratt av det. Bastanta skulle jag vilja kalla dem. Min kompis Sven tittade på mig med den största oron jag någonsin sett och frågade lite snällt: men du, är de här bra för magen eller? Jag skrattade så att jag tror det negativa for ur mig. Ja, till och med Janne på yogan fick säga till mig att slappna av.

Till saken hör, att det här kändes verkligen ovant. Jag är ju fröken Positiv i det flesta hänseenden. Lite pepp ändå denna kväll:

* jag fick iväg ett säljmejl
* jag fick ett svar från en person som jag ska intervjua till en ny artikelidé
* jag städade badrummet skinande rent
* jag jobbade konkret ca 1 timme med affärsplanen
* jag registrerade mig på linkedin, facebook för vuxna
* jag tycker att livet är ganska vackert ändå





Kommentarer
Postat av: Molly

vad synd att bullarna inte jäste :( samma sak hände mig förra veckan, då jag råkade döda en deg. tänkte inte på att vattnet skulle vara fingervarmt utan hällde kokhett vatten rakt över jästen :/



hoppas att du har fått en bättre start på denna dag!? :) ta hand om dig! kramkram

2010-10-07 @ 12:17:31
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com
Postat av: Susanne

Bra att du ändå försöker fokusera på det positiva, vissa dagar är ju bara så...det mesta går åt skogen... men som tur är så är de flesta dagar inte så :-)



Kram

Susanne

2010-10-07 @ 13:28:43
URL: http://kandy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback