Jag skulle inte ha satt på datorn....

Men likväl sitter jag här. Med ett oskrivet recept som jag har lovat er. Men jag kommer på mig själv att ingen blir glad om jag sitter och suckar över bloggen. Eller hur? Jag har nog aldrig suckat över den. Men visst, lite bloggstress har jag nog känt av. Lite modern är jag allt.

Åh, jag hittade en sån trevlig blogg idag. Jag faller oftast på designen, men sen måste innehållet vara något att ha. Det finns så mycket på nätet som jag skulle vilja hinna med. Men det är också så att jag övar mig på att bli en mästare på att begränsa mig. Annars brinner jag upp!

Jag fick frågan i kommentarerna av anonym om jag samlar mina kursiverade texter (ni vet de som kommer med jämna mellanrum i slutet av inläggen). Svaret är nej. De är skrivna ögonblickligen och oftast när jag har kreativa rus. Som igår till exempel. För jag undrar också någonstans om hur intressant mitt liv är ur en betraktares ögon: mat, mat, sova, träna, skriva, mat, fundera, kompisar, Sven, mat, mat, bilder och så vidare. Men kanske finns det intresse för mitt liv. Jag vet ju som sagt ungefär 5 till 6 personer som läser min blogg. Sen kommer det några från Facebook och hälsar på. Ja, och jag pingar på nyligen.se. Sen kan ni ju ha hittat hit via andra bloggar. Vågar du berätta hur du hittade hit och vem du är?

23.05
Nej, det här är nog allt för idag. Kan säga att jag är riktigt nöjd med den här dagen. Önskade att det fanns ett verktyg med skala, där man kunde rata (rejta) hur dagen varit. Typ från 1-5. Idag är en femma. Jag har köpt en ram, på en jättefinurlig butik på Hantverkargatan 20, Mix Max tror jag den heter. En affär som passar mig som handen i handsken. Och där fann jag den - min ram, som jag nu har fixat och trixat med. Får visa resultatet när den hänger på väggen! Hur som helst, det är en affär med massa pappersvaror, pennor, kuvert, klistermärken, ramar och leksaker. Hur bra som helst, och jag fick känslan av att den var billig i jämförelse. Förutom ramen köpte jag röd stämpelfärg (till julpyssel) och en karta med frimärken. Mer exotiskt än så blev det inte, men jag ska nog handla lite till kontoret när jag är där nästa gång!







Det är ju lite skönt ändå. Att du är där och jag är här. Då finns det inget möjlighet att ses och minnet av dig suddas sakta ut. I drömmarna är du glasklar och skarp i konturerna. Men sättet är annorlunda. Du gråter. Jag får ont. Vi saknar, vi ber, vi hoppas. Men här i verkligheten kan jag fly in i Tryggheten. Det är som att vila kroppen mot en stor mjuk kudde. Här har du inte tillträde och det glädjer mig. Jag flyr hellre från dig än att springa in i dig. Genom dig. Och ut på andra sidan, förkrossad och krossad. Nej, att falla för dig var verkligen att Falla. Fritt.
Kommentarer
Postat av: Dorot

Oj, jag var inte anonym... Det måste varit något tekniskt fel. Jag tycker att du skulle kunna samla dina texter någonstans, även på dator i en mapp. De är jättebra och jag ser fram emot ditt varje inlägg...

Kram

2010-10-26 @ 09:29:37
Postat av: Jenna

Hur jag hittade hit minns jag inte längre :) och även om jag inte lämnar så mkt spår efter mig alltid, så finns jag här så gott som dagligen.. :)

Hoppas du får en fin dag Emilia!

2010-10-27 @ 11:54:25
URL: http://jennas.blogg.se/
Postat av: Molly

hej emilia!

tack för tipset på tonfisken, lät gott så det måste jag se till att testa.



tänkte höra om boken kom fram? jag skulle ha skickat med ett kort också, men allt gick så fort att jag glömde det. vill i alla fall passa på att tacka för att du deltog i tävlingen och för att du läser min blogg :)



hopaps att allt är bra med dig denna onsdag?! :) här är det riktigt gråmulet och kallt, tror att det kommer bli snö snart :/



ta hand om dig! kramar

2010-10-27 @ 13:48:19
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback