Svunnen tid kan ibland göra sig påmind

Hon tittade på den andra sängen. Låg hon kvar där? Eller var det någon annan? Novembermorgonen var lika mörk som en gränd nattetid. Hon kröp upp ur sängen. Ångesten dunkade i takt med hjärtat. Eller kanske var det bara hjärtat. Hon la sig bredvid henne. Den andra omfamnade henne och där låg de tillsammans.

Rädd, ung kvinna på sjukhus, en novembermorgon under 2000-talet

Dagens låt, om jag nu ska rekommendera en är Anthony & the Johnsons Hope there´s someone
Linnea, som jag hejar på i Idol, sjöng den i ett tidigt skede i tävlingen. Den kan ni lyssna på här.


En rörelse har börjat inom mig. Jag är inte säker på vart den för mig. Just nu verkar den mest i mig. Det är ganska fantastiskt att känna detta. Men också lite skrämmande. Jag ber mest att det ska leda till något bra. Det har nog lite att göra med att ta sig själv på allvar. Lite så.

Jag kan säga att jag har haft en av de bättre dagarna idag. Först hjälpte jag Sven att handla på Outlet i Barkarby - han hittade jackan med stort J. Och två tröjor, varav en var superfin (enligt mig!). Sen köttbulletallrik på IKEA. Synd att det inte fanns något erbjudande på köttbullarna. Jag hörde om det på radion, men det gäller tydligen inte på helgen. Man kan inte få allt!

Sen var det improdags - ett helt gäng var vi hemma hos Sven - och vi körde olika lekar i nästan två timmar! Det var kul och skönt att släppa lite på spärrarna. Och fika sen! Det är aldrig fel. Sven och jag avslutade kvällen hos mig med lite fisksoppa, Robins och surf på nätet. Nu ska jag sova tänkte jag. Ah, lite bilder förstås!





Kommentarer
Postat av: Dorot

Vad fin du är på en översta bilden! DU är fin annars med men den blev riktigt bra.

Vad var det för lekar ni lekte? Jag behöver lite inspiration.

Martin och jag ska gå på jympa nu...

Kramis och ha en skön söndag

2010-10-10 @ 09:58:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback