Dagarna som gick! Bröllopsyra och festande i fyra dagar!

Lite trött men färdigfestad – nu kommer annat i fokus! Men jag har haft det uberbra – har insett att jag älskar att dansa! Bröllopet som sådant var helt fantastiskt och jag fick umgås med nära och kära. Men nu är jag lite sliten, och har lite smått börjat återkomma till livet! Lördagen var jag uppe till klockan två på natten, de andra festade till klockan fyra, medan jag sov lite. Jag fick agera konfrencier när det var dags att leka lekar med det gifta paret – eftersom Lee (äkta mannen) och hans familj är från England – oj, vad det var kul att översätta från det ena språket till det andra och vice versa! Jag fick många applåder och kände mig nyttig. Men framför allt – dans, dans, dans! Jag publicerar några bilder på mig, ska höra mig för med mina vänner om resten!

Imorgon åker jag hem till Svea och börjar min hemmavistelse med yoga på kvällen tillsammans med Svenne. Jag hoppas att jag snart får träffa mina fina tjejer, Ulliz och Emily! Idag ska jag packa lite och ta det lugnt! Gick en promenad på nästan en timme och sen har jag varit och handlat lite grann. Håller på att bränna skivor med bilder från bröllopet till mina vänner. Det skulle ju inte vara fel att gå till havet en sista gång! Min kamera har gått sönder, så några fler bilder att klicka blir det inte. Men jag tror fortfarande att garantin gäller – så när jag kommer hem ska jag fixa till det hela! Jag har en artikel att skriva, ska jobba med det på torsdag – så jag känner att saker och ting händer – det är roligt!

Nya mål ska sättas, både företagsmässigt och ”privat”. Med det återkommer jag snart på bloggen!







Kommentarer
Postat av: Svenne

Kram Emilia, hoppas kameran går att fixa!

2010-09-07 @ 18:18:00
Postat av: Emily

Hej vännen! Vilka fina naglar du har fått. Blir riktigt avis på allt då du verkar ha det så bra och festligt. Längtar till en mer detaljerad berättelse. ;)



Puss och Kram från en trött och sliten Emily

2010-09-07 @ 19:23:55
URL: http://www.emforme.se
Postat av: Kasia mama Julii&Korna

Ja włączyłam translatora-i co nieco mogę przeczytać;) bawiłaś się na weselu? Buziaki my dear! całuski i przytulam;)

2010-09-07 @ 21:21:46
Postat av: Kasia mama Julii&Korna

super look i desine ;)

2010-09-07 @ 21:36:18
Postat av: Dorot

Vad fin du är!!!

Och hoppas att kameran går att fixa.

Kram på dig, vännen!

2010-09-08 @ 07:51:31
Postat av: Ewa Arvidsson

Hej hop tur att Du är så fotogenique, jag har tagit lite bilder men förstår inte hur de kommer till datorn Vilka fina naglar Jag har också fixat naglarna i Polen Musia

2010-09-08 @ 23:43:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback