Pre-förkyld och lite inspirerad

Det händer saker. Hela tiden. Och någonstans på vägen hände det - en begynnande förkylning ligger och försöker ta kommandot.

Alla har vi våra huskurer när det gäller förkylning. Min är: te à la kamomill, echinaforce, halstabletter. Eventuellt alvedon om huvudet säger ifrån. Hur brukar du göra när förkylningen är ett faktum?

Idag har det gått bra att arbeta. Inte för att jag gjorde det hela dagen. Nej, men två timmars kreativt tänkande har resulterat i nya idéer och tankar om hur jag kan fortsätta mitt skrivande. Framför allt - det känns möjligt och roligt.

Kan berätta att jag begav mig till Kista Centrum, för att därifrån ta mig till Eggeby Gård. Till fots. I regnet. Jo, sörrö, det gick alldeles utmärkt. Jag var dyngsur när jag kom fram, och ansiktskrämen jag smörjde mig med hadl liksom runnit ner i ögonen på mig. Och jag såg ingenting för glasögonen var så blöta. Det gick ju inte annat än att skratta! Svenne assisterade med handduk. Och vi hittade en kjol i deras förråd så att jag kunde torka mina byxor. Det gäller att vara kreativ. På med förklädet också - jag matchade caféet på ett bra sätt. Strax efter tre kom en vän till mig, och vi fikade och pratade om livet!

Ah, nu har jag lånat kamera - vad tycks?










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback