Purjolökspaj & Garderobsrensning

Trots ingentingandet har jag ändå gjort en del. Jag hade en purjolök i kylen och tänkte både en tanke och två innan jag insåg att det ofta är så att purjolöken slängs. För att man inte vet vad man ska göra med den. Så jag slog upp detta recept på purjolökspaj och sen har jag varit på Konsum och handlat. Till pajen ska jag riva rödbetor och morötter, en liten råkostsallad helt enkelt.

Jag känner att jag saknar en kamera. Garantin på min har gått ut, men jag har pratat med Sven om att jag ska låna hans några dagar. Tills jag bestämmer mig för vilken jag ska köpa. För det finns inte att jag inte ska ha en kamera.

Ja just det. Val är det nu. Och jag blir alldeles snurrig över vad mycket det är att ta ställning till. Och samtidigt, vad viktigt! Jag har detta år valt att fundera på: vad är bäst för småföretag? Hur hjälper vi dem som hamnar mellan stolarna när det gäller sjukförsäkringen? hur ska vi ta hand om miljön, i det stora hela: skapelsen? Hur kan vi vara ett föregångsland? Vad är human politik? Mitt råd till mig själv är att rösta långsiktigt! Alltså inte bara tänka på nästa 4 års period, utan längre fram! Hållbar politik tack!

Garderoben är rensad och jag har nog tio kilo kläder som ska lämnas till någon återvinning eller liknande. Vad härligt att rensa!!

Jag längtar efter nästa yogapass, som är på onsdag. Och jag vill simma också. Mycket av träning ligger på agendan. Men nu i helgen är det vila som har varit i fokus!






Kommentarer
Postat av: Dorot

Duktiga du! Min garderob behöver också rensas men jag väntar lite tills hösten kommit för gott. Jag försöker nämligen utmana vädret lite med att ha på mig färgglada kläder...

Kram på dig

2010-09-12 @ 18:32:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback