Du lördag i spontanitetens tecken - kompott!

Visualiseringar - det blir som man tänker! Det var faktiskt ruskigt bra att ställa in sig på att saker och ting faktiskt ska gå bra. För det blir bra då. Att få in visualiseringar regelbundet ligger nära till hands. För jag var till en början inte alls peppad för gårdagens arbete. Liksom negativ och icke-arbetsvillig (det kan man inte tro om mig). Och det får vara så. Men man kan ju oftast göra något åt saken - och det tycker jag är toppen!

Men gårdagen toppades ändå av att få umgås med någon jag tycker om (undra hur länge jag ska hålla på att mystificera det faktum att vi träffas?). Vi möttes på Mariatorget, där jag fintade fontänen (ville inte bli blöt) för att sedan gå hand i hand mot Götgatan. På ren känsla frågade jag en kille på Löplabbet om han hade tips på något matställe och det slutade med att vi hamnade på en Kolgrill på Folkungagatan - fast utan killen på Löplabbet då (om någon undrar). Härlig känsla, med mycket folk och till synes god mat! Men pommes friten som jag beställde var ingen höjdare, däremot var lammet och kycklingen goda!

Och så kom denna lördag. Som är helt oplanerad. Helt tom. Helt fantastiskt! Sitter med min andra kopp kaffe och funderar på vad jag vill fylla den med. Kanske ta dagen lite som den kommer? Vet att jag vill ut och springa, och det ganska snart....









Löpningen motsvarar min längtan - stegen är lätta, musiken är toppen! Jag testar mina nya lurar! Kommer hem svettig, glad och motiverad att fortsätta!


-------------

I want a perfect body, I want a perfect soul - en av mina gamla favoriter! (Creep med Radiohead)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback