Att skaffa sig en underbar vecka

Jag skrev det längst upp på min planering. Att jag ska skaffa mig en underbar vecka. Lyckosamlare. Lyckohittare. Gårdagens inlägg var lite av en protest mot att gå "all-in" när det gäller hushållsarbete och livet. Ett lagom kan vara alldeles.... lagom?

Men nu sitter jag lite spänt framför datorn och myser - vad ska denna dag bjuda på? Eller vad kan jag bjuda mig själv på? Eftersom vi hela tiden har en massa möjligheter framför oss, men begränsad tid, så är det bra att hitta sina prioriteringar i livet. Med dem som grund kan du lättare ta beslut.

Mina prioriteringar denna vecka

* fysisk aktivitet - igår blev det en halvtimmes promenad, och idag blir det kettlebells på kvällen (kanske en promenad under dagen, för att få igång endorfinmaskinverket) - imorgon är det premiär för min älskade yoga med Janne. Herr Höckert ska med också. Förstås. På torsdag och fredag jobbar jag heldagar - och då står jag upp hela dagen - så det blir lite vila. På lördagen och söndagen ska det firas för fulla muggar, men en promenad ska jag hinna med! Att ha detta som prio ett, betyder att jag gärna väljer bort annat.

* företaget - jag har en del att göra. Men i mitt barbapapa-block finns en tydlig planering, vilket är toppen - för då ser jag hur långt jag har kommit. Sitter med en stor artikel, och den ska jag skriva klart idag. Imorgon eftermiddag ska jag se till att korra den, kolla igenom, och sen skicka den till finaste L som hjälper mig. Målet är att försöka sälja en artikel till februari, så att jag har något att göra!

* vänner - imorgon är det onsdag med Maria & Klara, några timmars umgänge brukar göra susen! De kommer till mig och så hänger vi här ett tag. Tror Maria vill gå till Måleributiken igen. I helgen blir det en hel del socialisering. Bland annat med finaste du.


Jenna skrev en fin kommentar till gårdagens inlägg om lagom - och det jag tar med mig är att man kan fråga sig själv: "behöver jag göra detta just nu?" - kom ihåg att både välja. Och välja bort.



Kommentarer
Postat av: malin

Kettlebells är underbart! Jag ska idag introducera en komis i gymmet, hon har tidigare "bara" gått på jympapass och box. I dag ska hon få smaka på mina vänner kettlebells, hantlar, gymboll och bosuboll. Speciellt kettlebells.

Yoga lät väldigt skönt, det hade jag behövt... Jag tänkte hoppa på ett Flexpass efter mitt Indoo Walkingpass på onsdag, då får jag min del av rörlighetsträning. Härlig instllning du har, jag önskar dig en underbar vecka!

2011-01-25 @ 12:15:36
URL: http://malingerdle.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback