Bipedi bipedi Bibimbap!

Mina. Ben. Lever.

Åh jag börjar bli lite orolig. Och samtidigt taggad. Kände mig en aningens lycklig idag.

Kanske ska förklara lite närmare hur det ligger till. Men jag avslöjar inte din närvaro, trots att jag gärna skulle vilja. Det du.

Det ligger till såhär. Efter att ha varit lite nyttig idag, begav jag mig till finaste Ulliz. Där fortsatte nyttan med att ta upp saker till vind och slänga en massa glas (fast sju stycken tog jag hem till mig - för jag har ett åttonde som matchar). Sen blev det en härlig testund i soffan. Vi har alltid något att prata om.

Sen tog jag med mig Elviz och mötte upp Herr Höckert på Fridhemsplan. Vi gick och vandrade i en och en halvtimme. Vi lämnade tillbaka bushunden och gick och åt på Vasastans bästa sushiställe - nära Ynglingagatan, på Norrtullsgatan. Jag tog en blandad tallrik med sushi och bibimbap. Första gången för bibimbap och jag tyckte det var supergott. Sven med, som tog en hel bibimbap utan sushi. Vi var nöjda båda två.

Och så blir det så att när man är med Herr H så kommer vi på en massa roliga saker att göra. Höckert kläckte idén att gå båda tvärbanorna på en gång. Alltså Nockeby-Sickla Udde. I runda slängar: 5 timmar. Mina ben vädjar just nu till mig. Jag har gått mycket på sistone och det känns. Men nu har vi bestämt oss, fast upplägget är inte helt klart än. Tänkte att Höckert skulle få bestämma, eftersom han är en erfaren vandrare vid det här laget. Och
han är mer bekant med ordet lagom, i jämförelse med mig.








Om mitt hjärta hade öron, skulle det lyssna på dina andetag
Om mitt hjärta hade ögon skulle det se det vackra i dig
Om mitt hjärta hade en mun, skulle det le

Nu får jag använda mina öron, ögon och mun, med hjärtats slag i bakgrunden...

Ung kvinna försöker på sig kärleken, våren 2011
Kommentarer
Postat av: Jenna

Tackar och bockar för sushitipset :) har saknat ett grymt sushihak i den delen av stan! Vad heter stället? Kram

2011-01-11 @ 13:21:34
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback