It´s a little bit funny, this feeling inside

Jag är lite ovan. Att må så här. Jag saknar inget, har det precis så bra som jag vill ha det. It´s a little bit funny, this feeling inside. Myser hemma hos Herr Höckert, tillsammans med mamsen. Medan de klurar på detta med Svennes handtag, så har jag diskat och satt på kaffet. Tydligen är jag huslig. Mamma löper amok med diverse skruvar och skruvmejslar. Jag klickar tryggt på tangenterna. Katten Frasse har gömt sig någonstans. Smart drag.

I fredags såg jag filmen The Tourist, med Johnny Depp och Angelina Jolie. Det var en intressant film, men jag tyckte att Jolie hade en aning för höga klackar. Däremot så gillade jag en scen där Depp sprang på taken i pyjamas. Det kändes lagom crazy. Men han passar ändå bäst i sina roller där han får leva ut lite. Sen måste jag säga att biosällskapet var alldeles utmärkt. Här skulle det passa med en smiley. Men som sagt, jag tror inte jag har en enda i bloggen. Är även känd som språkpolis.



Kommentarer
Postat av: Jenna

Tackar för ännu ett filmtips. Det har blivit mycket filmer på sistone, och det är kul när det kommer mycket bra :) Vi ska se Winterbone ikväll (http://www.sf.se/filmer/film/44001101/Winters-bone) som jag har riktigt höga förväntningar om. Önskar dig oxå en fortsatt härlig söndag Emilia!

2011-01-16 @ 16:57:15
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback