Kroppens rop

Jag har en finfin ruta i min almanacka som heter Dagens träning. Där fyller jag i fysisk aktivitet. Har fyllt varje dag denna vecka. Ja, promenader räknas också! Det var för inte så länge sedan som jag insåg att jag kan inte leva utan att röra på mig. I någon form. Och då ligger det väldigt högt upp på min lista - att helt enkelt prioritera träningen. Just nu har jag hittat en bra runda på ca 50 minuter som jag har gått två gånger. Ofta lyssnar jag på någon peppande musik, och det är härligt! Sen testade jag en DVD-skiva med träning, som jag fick av tidningen Måbra för något år sedan. Det är med den personliga tränaren Katarina Woxnerud. Jag gjorde inte hela programmet, men nästan. Och det kändes!!

Idag har jag på ganska kort tid suttit med bokföringen, och gjort ett förenklat årsbokslut, och påbörjat det nya kalenderåret för bokföringen. Det är skönt att det nu är gjort. Slappnar av lite och ska fokusera på att sälja in lite artiklar för februari och mars.

Satt och kollade lite på gamla bilder - vad liten jag såg ut! Dessa är från 2005, i en tid då livet var ganska annorlunda...





Dagens plan på fysisk aktivitet - mellan 14.00 och 15.00 ska här tränas!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback