Måndagsfrustration

Det finns stunder då jag inte riktigt vet vad jag vill. Det är ganska bra att blogga då. Få lite perspektiv på saker och ting.

En sådan enkel sak som att jag har svårt att bestämma mig för lunchens utformning. Det lutar åt en bönsallad med en brödbit till (för att få fullvärdigt protein). En enkel bönsallad som jag demade för ett tag sedan med Zetas produkter kommer förstås på en gång

1 burk stora vita bönor, sköljda
1 rödlök
1 röd paprika
1 fetaost
2 msk rödvinsvinäger
2 msk olivolja
Salt & Peppar

Hacka löken, och skär paprikan i små bitar. Skär upp fetan. Blanda allt med de vita bönorna. I med vinäger och olja. Lite salt och peppar. Blanda - magiskt gott! Och nyttigt!

Jag byter om nu. Ska ut och gå en stund, och handla fetaost på vägen, till min bönsallad - funderar att gå till den nya Lidl som byggts nära Årstafältet.

Igår träffade jag förresten en tjej vars blogg jag följer. Det känns kul, eftersom jag har "känt" henne i säkert mer än två år. Sprang på varandra i Kista Centrum. Hon är en förebild vad gäller egotid!


Memo: ringa säljsamtal. Håll tummarna!



Kommentarer
Postat av: Kitchi

Måste prova det receptet! :)

2011-01-18 @ 21:39:31
URL: http://kitchi.blogg.se/
Postat av: Jenna

Riktigt roligt att spontanspringa på varandra tycker jag :) jag blir lätt vimsig och ofokuserad när jag rör mig bland mycket folk som i kista galleria och ser inte mkt annat än målpunkten. Bra att du gick fram och hejade på virriga mig!

Bion var väldigt bra, och faktiskt en av de bästa filmerna jag sett på mycket längre. Kan varmt rekommendera den! Idag har jag fått tag på nästan alla böckerna. Lyckades köpa så gott som hela paketet till kursen av en bekant till mig för ett bra pris. Skönt att slippa flänga omkring och leta efter bra priser och få tag på allt på olika håll. Jag fick även idag veta att jag kommit in på en distanskurs i Juridik (halvfart) som jag sökte försent och inte trodde jag skulle få plats på. Så det blir verkligen full rulle för mig, men jag ser verkligen fram emot det. Känns skönt när man äntligen har en gameplan och vet ungefär åt vilket håll man ska styra :)



Har du något roligt på gång som man kan få läsa i någon tidning? En vacker dag vill jag med kunna lägga fokus på skrivande! men en sak (eller två) i sänder har jag upptäckt att jag måste hålla mig till..



Hoppas du får en riktigt bra vecka Emilia!

Kram

2011-01-18 @ 22:42:17
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback