Söndagshärligheter

Pust. Men inget stön. Mest en avslappnad suck. Sådär på en söndag. Vilans dag. Som har varit full av aktivitet och nyheter inom efterrättsträsket. Låt mig då berätta vad som har pågått hos casa Emilia. Det började med att Kinga och jag sov ut - ordentligt. Klockan ringde nio, men jag var bra på att ignorera den. Stänga av den. Vi åt frukost, Kinga började med att hälla kaffet i min gamla temugg (som hade te och mjölk i sig) - och fick sig en kaffe-chock - hur äckligt kan det bli liksom. Det var bara att hälla upp nytt. Och sen havregrynsgröt med mjölk. Och sylt. Sen gjorde vi köket till en bullverkstad. En dubbel sats av detta. Vi har lyssnat på Melissa Horn, vi har städat köket. Vi har avnjutit kanelbullar och Kinga sa precis det där jag behövde höra. Tack.

Jag tog en snabb tur till Sockenplan - det har blivit kallare och råare, så snabbt hem med matvarorna sen. Mest frukt. Och vit choklad. För att göra en gino. Jag säger bara - yes please, äntligen en efterrätt som appellerar till allt det där som är viktigt. Som att det är gott. Och nyttigt. På samma gång. En klick creme fraiche till and you got heaven.

Klockan halv fyra ringer mina gäster - en aning tidigt, men ack så välkomna! Med en liten hund som heter Peppe. Jag gick under namnet Happy (älskar djur!) och fick mysa hela eftermiddagen och kvällen. Fick fina presenter också, visar bilder nedan. Sven var med också - och vi kollade på Solsidan denna kväll - härligt, galet och hysteriskt roligt. Precis som vanligt alltså. Jesus, vad de kan göra saker roliga. Och jag kan tänka mig att min kompis Emily satt bänkad, eftersom Jonas Karlsson var med i dagens program. Vad jag förstår kommer han vara med ett tag framöver och det är inte fy skam!

Sen har jag fått släng av följande:

*längtan
*pirr i magen
*galenskap

Kombinationen är ganska angenäm, men så undrar jag vart jag är på väg. Jag känner mig lite omtumlad. En aning förvirrad? En annan biverkan är att den kreativa delen av mig kommer fram, och imorgon hoppas jag att den är kvar - för då sjutton ska här produceras! Ja, motivationen är på topp!

Funderar en del på träning och på hälsa. Min egen alltså. Det är inte helt okomplicerat och jag har en del beslut framför mig. Som kommer resultera i handling. Bara hoppas att det kommer gå bra.






Hälsa kan exempelvis vara att gå ut en stund - och det är Svenne och jag bra på - vi tog en runda här i området. Herr Höckert är en mycket bra medvandrare. Och medmänniska. Han har en idé på en blogg, och jag hoppas att han genomför det! Han är ruskigt bra på att hitta på namn, så det ska bli spännande. Plus att han visade mig ett bra budgetprogram på nätet. Kanske att jag skriver om det någon dag!







Hoppas att ni får en fin vecka. Jag tänker skaffa mig en alldeles underbar vecka.
Kommentarer
Postat av: Maciek

hej, fajne bułeczki tez takie robie :) mam nawet teraz :)

2011-01-24 @ 18:14:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback