Magisk kväll med Melissa Horn på Dalhalla

När intrycken är så många att man fylls till brädden, då kan det vara svårt att sortera. Ni vet, man vill säga så mycket men ut kommer ingenting. Och där sitter jag med ett vitt ark. Men jag ger det ett försök. Jag är hemma från Dalhalla, där jag tillsammans med Kinga fick se Melissa Horn. Vi åkte runt tolv från Stockholm igår, för att komma till Rättvik runt halv fyra. Vi begav oss till Enåbadets camping där vi fick vår lilla stuga!






Vi inledde med att äta polska piroger och dricka lite rött vin, och kände oss sedan redo att bege oss!




Hur ska jag beskriva kvällen? Ja, ett ord är magisk. Vi kom, efter lite tumult med bussar, till det vackra Dalhalla. Det var som att ljuset var annorlunda därnere. En värld utanför den vanliga.



Scenen fick först besök av den väldigt söte Mads Langer, och både jag och Kinga tyckte att det var en utomordentlig start på kvällen!




Så kom Melissa. Och gjorde precis det som vi behövde - hon berörde våra hjärtan med sina låtar och sin närvaro. Vi fick även smakprov på låtar från den nya skivan som kommer i september detta år. Denna minns ni säkert. Vi fick en kväll som kommer sitta i minnet, länge, länge...





Kommentarer
Postat av: Fisoa

Vad roligt! Var ju ni som satt precis framför mitt galna gäng i Dalhalla :)

2011-07-15 @ 16:48:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback