En drog som är svår att motstå

Nej. Ingen fara. Det har absolut inget med de traditionella drogerna att göra. Så här är det. Eller var det. I förmiddags fick jag mig en insikt som kommer att påverka månaden framöver, och i min lilla irritationsbubbla förstod jag att inte mycket skulle bli gjort. Då kom rösten som sa: solen lyser, du har gott om tid - ut och spring med dig! Tänkt och gjort. Jag säger bara som så här - terapi i all ära, men halleluja för löpning! Uppvärmningen var ynka sex minuter, men det innebar mer spring, vilket var det jag suktade efter. Sammantaget blev det 20 minuters spring fördelat på fyra gånger fem minuter.

Biverkningar? Eh ja. Håller på att städa sönder lägenheten. Samtliga golv dammsugs och våttorkas. När jag började damma av elementet (ja, dammigt var det) insåg jag att överdriften kanske var närvarande. Men skitsamma tänker jag. Vill jag detta, städa, så får jag väl göra det.

Hann med lite bokföring i förmiddags och har en plan att skriva en artikel för Livskick. Ni missade väl inte min artikel om löpning och hur du ska tänka om du är nybörjare? Annars - klicka in här! Så har jag ett föredrag att förbereda. Den 10 april ska jag föreläsa på Hälsans dag på Eggeby gård! Ska fundera ut hur jag delge er programmet för dagen - återkommer!

Bjuder på några bilder med Herr H från igår. Vi smider lite planer. Men vi vet ännu inte själva vad det kommer bli. Spännande!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback