Johanna introducerade mig till Picasa...

.... och nu är jag fast. Sitter och gör kollage och flygblad och allt mellan himmel och jord. Här kommer ett, direkt på studs, det är bilder från i somras!





Så då kan jag på ett enkelt sätt lägga upp bilder. Bilder säger ju mer än ord. Fast det ska ju inte jag säga, eftersom jag säljer det skrivna ordet!

Det är sista dagen i Umeå och jag har gjort den intervju som jag skulle. Har turen att ha fredagen tom, så då ska jag fylla den med arbete med artikeln. Ofta är jag inte ute efter att sitta flera timmar i sträck, utan satsar på att fokuserat nå ett första delmål. En bok som har fått mig att vara mer fokuserad är YCDBRALAI (Klas Hallberg, Natur&Kultur 2009) - och där fick jag rådet att vara öppen, närvarande, feedbackstörstande och fokuserad. Jag är ändå inte någon höjdare på att göra flera saker samtidigt. Men att faktiskt vara närvarande i det jag gör, gör att det ofta blir bättre.

Jaha. Lite hungrig börjar jag bli. Har turen att bo hos Johanna, som är precis lika regelbunden som jag när det gäller mat!

Ikväll åker jag hem till Stockholm. Och längtar efter fredag kväll. Av någon outgrundlig anledning...
Kommentarer
Postat av: Johanna

Hihi kul :) Det var SÅ roligt att ha dig här!! Hoppas flygresan går bra nu bara :)

2011-03-09 @ 19:14:21
URL: http://johanna.livskick.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback