Umeå - here I am!

Jag sov inget bra inatt. Vaknade av en mardröm ganska tidigt och kunde inte somna om. Så är det när man har haft för många tankar igång! Men nu är jag tillfreds med att vara hemma hos finaste Johanna, som är chefredaktör på Livskick där jag skriver. Ni har väl förresten inte missat min krönika på LivingGreen? Här droppas det länkar från höger och vänster!

Johanna och jag har varit effektiva och kombinerat jobb med snack. Hon hämtade mig från flygplatsen, så det känns toppen! Nu sitter vi båda i soffan och slår på tangentborden. Det blir nog inte alltför sent för mig, är ganska trött! Givetvis blev det en semla på denna semmeltisdag, och te till det.

Bjuder på lite bilder. Igår blev det en middag bestående av räkmackor med lite majonnäs och en ordentlig smoothie (åt ganska ordentligt under dagen, så det räckte med en mindre middag). Smoothien slängdes ihop på följande vis

1 blodapelsin
1 banan
vetekli
frysta bär
vaniljyoghurt och fruktyoghurt
kanel & kardemumma

Jag har inte exakta mått, men det visar i alla fall på vad man kan ha i! Mumsigt, nyttigt, och räckte även till frukost!




Kommentarer
Postat av: Petra

Åh, det verkar så mysigt och trevligt! Det är ni iofs värda båda två - så NJUT! :)

2011-03-08 @ 20:45:52
URL: http://petra.livskick.nu
Postat av: Camilla

Myspys!



Man laddar verkligen energi av att bara umgås med Johanna.



Längtar efter att träffa er alla!



2011-03-08 @ 21:33:32
URL: http://camilla.livskick.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback