Åh! I am on my way!

Sitter här hemma och ska strax iväg! Ska åka norrut, närmare bestämt till Umeå - för att hälsa på fina Johanna och även fina Petra! Jag kommer stanna där till på onsdag och imorgon vankas Vårruset! Vad kul det ska bli att vara med vänner och även få motionera lite!

Men! Jag har konsulterat med min käre far, och han säger att det inte är bra för hjärtat att springa om man är lite förkyld. Och även om jag nästan är i mål = frisk, så väljer jag att Vårruset. I full löparutrustning förstås! Hur var det nu.... Kroppen ljuger aldrig?

Måste bara säga att jag har haft lite otur på sistone - både glasögonen och min mixer har gått sönder. Glasögonen går nog att laga, ska fixa det i slutet av veckan (har mina gamla på mig nu, känns helt ok och skönt att byta lite!). Men mixern - nja, näe, det går nog inte - totaltrasig! Men, jag har faktiskt funderat på en ny fräsch. Denna har jag säkert haft i över fem år!

Sen har jag hamnat i det klassiska träsket - lyssnar numera på klassisk musik på SR. Alltså, jag fick ju bara 10 timmars musik av Spotify - så bye bye Spotify tills nästa månad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback