Dagarna med Dorota & Martin, del 2

Oj oj oj. Full rulle var det på fredagen. Ni som läste förra inlägget vet att jag har celebert besök från Lund, nämligen Dorota och Martin. Efter noga planering var det dags att inleda fredagen med ett besök på en lakrits och chokladaffär på S:t Eriksgatan 99. En liten butik, men massa spännande saker. Vi fick se lakrits och päronmarmelad (mums..?), schyssta lakritschoklader och annat gott. Martin var den som shoppade loss och han bjöd mig även på en god lakritsstång. Den tog ca 5 minuter att äta upp och sen var vi redo att fortsätta.




Vi gick till Kungsklippan för att kolla in Dorotas (och min kompis Svennes) gamla hemtrakter. Fina utsikter och fint väder, men stundtals ganska blåsigt.





Tanken var sen att äta sushi. Men det var några soldater på stan som fick Martin att undra om hans bror (som är militär) kanske var i stan. Och gissa vilken timing, han satt och åt lunch på Jensen Bofhouse bara några hundra meter från oss. Så sushi blev biff istället. Mycket god sådan. Även om vi fick vänta lite länge. Dorota åt kyckling och grönsaker. Sen blev det efterrätt. Och vilken efterrätt sen... Jag tyckte det var gott, men orkade inte hela. Tur att Martin var med dårå.






Man kan kanske sammanfatta att det blev en hel del Stockholm igår....




Men också en del mat och spel... Med fina du som kom förbi... Men här är du än så länge anonym [smiley!]



Efterrätten längst till höger, nere, är en gino - supergott och enkel att göra


Fredagen var bra...




Och lördagen..... kommer senare...!
Kommentarer
Postat av: Tobias J.

Fina bilder.

Måste ta en promenad i stan nu när värmen är tillbaka. Det var ett tag sen.

Vet du nåt bra kafé, som inte brukar vara tvärfullt, man kan vila trötta ben och fötter i?

//

Tobias

2011-05-08 @ 00:21:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback