Dagarna med Dorota & Martin, del 3!

Tiden går, och livet består. Ändå! Jag har massor att skriva om, men en sak i taget. Dessutom kan det vara  bra att vara selektiv!

På lördagen, i förrgår, var det dags för en grande finale skulle man kunna säga. Även om mitt trevliga besök först åkte på söndagen. Hur som haver. Vi tog oss till Sergels torg och åkte till Waldemars Udde, där vi började en härlig promenad. Solen lyste, och borta vid Biskopsudden tog vi vår första fika. En mycket god kaka, om än kanske lite söt. Mycket folk ute, men det störde inte - Djurgården är stor!





Även för mig som bor i Stockholm kändes det bra att få se den fina naturen igen - och dessutom hade vi en mycket energisk fotograf med oss (Martin), så allt finns dokumenterat!




På vägen tillbaka skulle vi egentligen tagit spårvagnen, men det var totalt stopp. Det trista var att vi stod och väntade i en halvtimme och hann bli riktigt kissnödiga. Så det blev en snabbmarsch på Strandvägen, till ett sushiställe där vi skulle äta. Men först toa! Vi överlevde!!




Det var en fin dag! På kvällen kom Herr Höckert förbi och vi spelade lite spel och åt lasagne. Lite choklad blev det också!!


Tack Dorota och Martin för dessa dagar!!


Kommentarer
Postat av: Dorot

Tack ska du ha, vännen! Ser fram emot nästa möte :) Kram

2011-05-09 @ 17:13:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback