Kväll med Topphälsa & Röhnisch..!

Lasagnen är i ugnen och jag ska snart sova. Hela veckan har jag gått upp strax efter sex, vilket är ovanligt för att vara mig. Men, det gör att rutinerna fungerar och jag jobbar på! Massa tankar i huvudet om artikelidéer, men har ännu inte fått iväg dem - det blir ett litet pass på lördag då jag får ånga på med mail! En sak i taget dock, denna vecka blev lite speciell. Med tanke på helgens händelser har det varit skönt att kunna göra något helt annat och fokusera om!

Apropå fokus - Vårruset närmar sig och allt som har med löpning att göra lägger jag märke till. Terese, som driver Spark i baken, tipsade om ett litet VIPevent som Topphälsa hade idag tillsammans med Röhnisch. Såg nu att jag hamnade på bild på hennes blogg, inte tydligt eller så, men ändå [smiley!]. Det var många fina kläder och jag har på senaste tid läst en del om deras löparbyxor - så det blev ett litet inköp! Och en löpjacka, som jag har längtat! Kan berätta att båda klädesplaggen är invigda och hitintills är jag väldigt nöjd - byxorna satt åt ordentligt - vilket är hela grejen! Jackan var skön, och visst springer man lite snabbare när man känner sig snygg? I alla fall jag!




Det roligaste var förstås att få träffa alla glada tjejer (jag tror det var två killar allt som allt...) och en del ansikten kände jag igen från BBC 2011. Bland annat fina Suzan, vars blogg jag tittar in på titt som tätt! Och om man klickar in där nu så avslöjas mitt nästa lopp... Lånar den fina bilden på oss!


Bild från Suzan
Kommentarer
Postat av: Kinga

Å vad jag saknar dig Emilia!!

2011-05-18 @ 23:47:36
Postat av: Emma

Hej hopp!



Supertrevligt att ses igår! Och du, ditt jobb låter ju riktigt spännande. Mitt mål är att också starta eget inom träning/hälsa/wellness och kombinera med instruerande och lite annat :) Det är verkligen det jag brinner för.



Ha en toppenkväll! Kram!

2011-05-19 @ 18:29:18
URL: http://faw.blogg.se/
Postat av: suzan

Man springer mycket snabbare om man känner sig snygg! =)

2011-05-20 @ 07:32:23
URL: http://www.ettdussinpannor.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback