Ett Nytt Ljus.


Så skönt att vakna upp utvilad. Igårkväll var jag verkligen trött, och kanske inte så konstigt med tanke på måndagens och gårdagens jobb. Men det är ett annat inlägg (som kommer snart!)!




Spännande igår var att testa det nya spåret - nu har de öppnat Hagsätra-grenen igen - tänk att saker och ting ändå kan ordnas i tid! Så där satt jag och gled in på min station. Jo då, helt klart godkänt. Och konstigt att inte behöva byta till buss vid Gullmarsplan.




Så idag var det dags för ett nytt möte med H. Jag har inte skrivit så mycket om det, kanske för att vi sa till en början att vi skulle hålla det lite hemligt. Men det är svårt, eftersom det är så fantastiskt roligt! Kan säga lite smått att det handlar om att jag ska få en skjuts i rätt riktning vad gäller mitt företagande, och detta även i visuell, grafisk form. Vi satt i över en timme idag, och pratade mycket om mig, vad jag gör och vad jag vill ha för effekt av samarbetet med H. Får väl se när jag kan avslöja vem det är som jag jobbar med! Framför allt är det faktiskt en fördel att vi redan känner varandra litegrann sedan tidigare - för det som presenterades idag var helt klart klockrent. Nu är jag alldeles full av inspiration!



Efteråt tog vi en välbehövlig promenad nere vid vattnet. Även om solen gömde sig mycket så var det skönt att bara gå. Många intressanta samtalsämnen kom upp, och det kan sammankopplas med att jag mer och mer blir klar på vad jag vill med mitt liv. Och vad jag inte vill.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback