Alla dessa Val & Viljor

I förra inlägget skrev jag om att välja.

Vet ni att jag idag är väldigt nöjd med samtliga val. Som att träffa Emily medan stormen Emil fortfarande gav sig tillkänna. Emily och jag pratade om allt sådant som är värt att prata om. Som att Så mycket bättre är ett bra program. Eller varför skolvärlden måste rycka upp sig. Hur viktigt det är med bra lärare. Dessutom överraskade Emily med goda matmuffins. Så jag blev inspirerad till morgondagens fika som jag ska ha med syster och mamma. Och med mannen i mitt liv, som ska droppa in efter en halvdag på jobbet. Hur som helst - prat i kvadrat med Emily var helt klart ett kanonval.

Dagens andra val var ViPR tillsammans med Sparkibaken. Längst till vänster på gruppbilden står en tjej i lila t-shirt. Jag misstänker att det är jag. Ni som läser min blogg kanske läste om min erfarenhet av ViPR sedan tidigare? Annars kan ni klicka här. Eller här, för jag skrev om det på Livskick för inte så länge sen.

Det tredje valet är lite av en avstickare. Jag har i princip slutat strösurfa. Idag frångick jag den principen och klickade på allt möjligt. Från det ena till det andra. Från idé till.... kanske verklighet? Fick en artikelidé som jag ska testa imorgon.

Så. Välj med omsorg. Och var stolt & glad över dina val. Det är du som bestämmer.

Vad väljer du?

Kommentarer
Postat av: Suzan

nice!

2012-01-05 @ 11:40:06
URL: http://www.ettdussinpannor

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback