Dagar med Vår, Jympa & Härliga Vibbar










Det är måndag! Och solen lyser in här hemma hos Dorota & Martin! Det är sista dagen och vi kan göra precis vad vi vill. Det är en skön känsla, och kanske är det så att jag lever som jag lär?

Tänkte jobba på tåget hem med en spännande artikel som jag verkligen ser fram emot att skriva. Jag ska skriva den i jagform och det är första gången jag får ett uppdrag där jag ska vara mer personlig - känns spännande och utmanande! Imorgon kväll ska jag dels träffa Herr H och sedan min käreste!

Dorota & jag planerar också att komma ut i solen idag, men det blåser en hel del. Kameran kommer med förstås!

Ni ser att jag var på Friskispass igår - det var verkligen toppenkul och Mija som ledde passet smittade av sig med sin positiva energi! Dorota var med och jympade och hon fick många blickar på den fina magen! Martin var med också!


Jag har fått många fina kommentarer på bloggen - och det känns kul att kunna inspirera med mina erfarenheter av livet! Tack till er, och jag ska svara på era kommentarer!

Nu dags att fortsätta denna fina måndag!




Fylls med kärlek




Kommentarer
Postat av: Malin

SV:

Hej!



Konstigt att det inte fungerade att kommentera... men det gör det nu.



Härligt! Träning och goda vänner ger en massa härlig energi. Tråning, tycker jag, är också en tid då man helt får släppa allt annat och bara fokusera på sig själv stänga ute allt för stunden oviktigt. Välbehövlig ego-tid!



Jag själv är hemma på besök i Halmstad och får äntligen möjlighet att träna där jag tycker bäst om, på Friskis&Svettis i Halmstad.



Hoppas din dag har varit fin!

2012-03-19 @ 23:07:05
URL: http://malingerdle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback