Önsketänkande...men varför inte?

Oj, kom hem till Ulliz och fick kommentaren att jag såg fräsch ut! Kan det vara morgonuppstigningen som gett resultat? För vad jag vet så fungerar inte anti-rynkkrämer...! Alltid trevligt att få komplimanger.

Idag har vi läst igenom artikeln som ska publiceras i DN. Jag vet ännu inte vilket datum det gäller, men lovar att uppdatera så fort jag vet! Jag vill fortfarande locka er till www.ryckuppdig.nu så att ni får lite känsla av vad som sker på Västfronten. För länge har det varit intet nytt...

Önsketänkande skriver jag i rubriken, och det jag tänker på är min egen jobbsituation (by the way - ringde till arbetsgivaren idag, men fick inte tag i rätt person, lämnade dock mitt). Jag har en känsla att något yrke inom kost eller träning skulle kunna vara något för mig! Lite rostig kanske när det gäller kostkunskaperna, men jag har ju tid att sätta mig in i det igen. Plus att jag nu försöker äta sunt (obs! vi bortser från kokosbollarna och glassen igår, eller hur?). Och var kommer önsketänkandet mer in? Jo, att det skulle kunna gå och ordna inom Ryck Upp Dig! Det vi tjejer kommer behöva arbeta med nu är marknadsföringen. Och där är jag ju proffs!

Tittade på debatt igår (SVT). Där var en av debattörerna Blondinbella. Och tyvärr, det höll inte alls. Hon var alldeles för hetsig och inställd på att försvara sig själv. Det handlade om de lösa ryktena om hennes alkoholkonsumtion. Pratcoach til Bella? Kanske, eller så är det bara åldern. Det finns säkert potential!

Okej, ska planera vidare med Ulliz...och sedan ska jag ute till förorten och promenera! Men det jag ser mest fram emot, ja det vet ni själva vad det är. Det börjar på pizz......och slutar på a!

Ciao!
Emilia

Trogen hund på Sardinienoch så lilla jag, detta var i april i år, tillsammans
med Ulliz och Emily!
Kommentarer
Postat av: Nisse Norr

Jamen du ser ju fräsch ut Emilia och hunden ser oxå pigg och glad ut. Det är ju bara enkel fakta och ingen komp-liserad mang. Önske-tänkande är bra. Alla önskningar börjar med tänkande och allt tänkande med önskningar. Kost och konst är absolut något för dig. Nu bortser vi väl inte heller från äppelpaj och vaniljsås. Är gott och ser gott ut och äpplen är nyttigheter. Blondinbella däremot bortser vi från tycker jag. Bara onyttigheter. Alla vet ju hur blondiner är.

2008-10-10 @ 15:42:57
Postat av: Emilia

Hej Blondinnisse (eller är det mer åt rött?). Javisst, idag går jag under temat fräsch!! Men nu är jag trött och pizzaerad, dvs ska inte äta något mer utan håller mig till det glas vatten som jag har framför mig.



Hoppas allt är bra med dig!



Synes i bloggen!



Emiliana

2008-10-10 @ 20:30:47
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback