Blues i luften, vackra höstlöv och bara stillhet att leva för!

Hej!
Fick en lite egotripp idag, Em ville att jag skulle skriva något på bloggen, det innebär ju att ni faktiskt finns där ute, mina alldeles egna bloggläsare! Det känns helt enkelt mer motiverande att skriva. Pappa ringde också idag och sa att läser bloggen, och då blev jag lite glad! Nu sitter jag här och väntar på att tvätten ska bli klar och samtidigt har jag kokat tevatten för att göra Friggs Orientaliska te. Har ätit med Sammy hemma hos hans mamma, det var svamp på baguette med hummus, jättegott. Vi knaprade i oss lite choklad också, köpte billigt på T-Jarlen.

Om ni bara visste vilken produktiv dag det har varit idag. Först var jag på bildterapin och målade och vi tittade på en del gamla bilder som jag har målat, det var spännande. Sedan tränade jag, det var aerobics, men där kände jag att jag hade dålig energi och det kändes inte alls roligt. Men efter en god sushilunch gick jag till Ulliz och vi begav oss till Kungsan för att repa igen. Och då minsann, efter en cola shock följt av ett blodsockerfall samt återhämtning, kom vi igång ordentligt och vi skrev kvar det sista av materialet. Jag var faktiskt imponerad över vad detta miljöombyte resulterade i! Så nu får ni cyberheja på oss!

Nej, jag ska inte bara skriva om projektet, men som ni säkert förstår så är det viktigt för oss. Ni som känner mig väl vet särskilt väl att projektet har varit en riktig räddare i nöden!

Så till mina kostvanor: jag har nu två dagar i rad fört kostdagbok, och märker tydligt att min kropp vant sig vid att alldeles för ofta få någonting i sig, så jag håller på med detox nu. Det får inte vara så att jag tar en omväg till vardagsrummet via köket bara för att råka öppna kylskåpsdörren och råka ta något att äta. Nej! Men det går bra, och om jag bara fick tillbaka mer av motivationen att träna så kommer det att gå bra! Funderar på att gå på Body Pump istället för att träna styrka själv. Kanske att jag ska rådfråga Carlos om detta...

Och så var det den lovade bilden av spenatpasta...jag råkade äta upp den innan jag kom på att jag skulle ta en bild. Men det kommer, det kommer!

Dags att gå ner till den färdiga tvätten! Ha det gott, skriv gärna något!

Emilia


Bild tagen utanför en kyrka på Sardinien april 2008
Kommentarer
Postat av: Nisse Norr

Hej Emilia, här en hälsning från Nisse Norr, tack för senast, hoppas du kommer ihåg mig, du var ju på besök vetja, av en särskild anledning, men det var trevligt. Roligt att du bloggar så har jag något vettigt läsbart men fick ju ett insidertips var jag skulle leta. Hösten är här färgglad och vacker. Blues i luften ja, fast jag säger Blås i luften. Och Löv som dansar.

2008-09-24 @ 23:31:20
Postat av: Emilia

Hej Nisse Norr, jag tror jag vet vem du är :) Vad roligt att du också har hittat hit. Har ju bloggat i tre månader ungefär! Ta hand om dig!



Emilia

2008-09-25 @ 14:20:13
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback