Gröna linjen och andra funderingar...

Igår var det dags igen och med vilken fart vi rörde oss i de södra regionerna av staden. Jag och Svenne alltså. Vi möttes på angiven tid vid starten, Hökarängen. Därifrån gick det löjligt fort att ta sig till Gubbängen och Tallkrogen, och vi undrade så smått varför vi tyckte att denna sträcka kändes så lång sist vi gick den. Så vi fortsatte, för att promenera en timme, det är så att säga ett minimum för oss. Vi kom till Skogskyrkogården och efter ett kort diskuterande, insåg vi båda att det finns en möjlighet att komma fram levande till Sandsborg. Vi hade ju nödproviant med oss: nötter och vatten. Nötter innehåller mycket energi och rätt sorts fetter. Vatten är vatten. Promenaden nådde sin höjdpunkt när vi kom fram till motorvägen, detta har filmats mycket noggrant och kan nog komma att komma upp på Svennes blogg inom kort. Efter lite klättrande kom vi upp till en bro, som gjorde att destination Skogskyrkogården var inom mänskligt räckhåll! Allt detta resulterade i drygt 4000 steg och två friska individer, detta rekommenderas varmt. Snart kanske det kommer guidade turer på Gröna Linjen, vem  vet?

Jag har ingen aning om avstånden bortåt Vällingbyhållet, men det är lite det som är charmen med denna utmaning. Jag undrar när vi kommer vara klara med det här. Det känns som att vi har gjort en 15-20% av hela sträckan, men det är svårta att estimera.

Idag var jag och träffade Ulliz, nu har hon och Ida kommit hem från Thailand! Vi drack te och åt glass och pratade lite om projektet. Vi vill börja igen med projektet men inte med samma press som tidigare. Vi ska göra en föreställning för att vi tycker det är roligt, inte hålla på att stressa och fixa finansiärer utan mer ser det som en rolig grej. Det tror jag är bra. Nu har vi haft paus i två månader så jag känner mig taggad. Men jag vill hitta ett jobb också! Emily kom förbi också och vi fick jättecoola linnen från Ulliz i julklapp! Nu är jag i Solna med Marius och vi ska snart gå ut på en promenad. Har fått i mig en sushi och ska sedan äta lite barszcz med pierog som Anna har lämnat till mig!

Nu ska jag bara ta det lugnt och surfa litegrann!

Emilia
Kommentarer
Postat av: Svennis

Hej min vän,

visst var vi trötta i onsdags. Jag satte mig i tv soffan och orkade inte gå och lägga mig. Men det gjorde jag till sist. Vi är så duktiga!

Ska strax blogga kram Svenne

2009-01-15 @ 20:16:30
URL: http://musakon.webbland.se/blog/
Postat av: Anonym

Hej på er,



kul att se hur bra ni trivs med promenaderna. Visst är det roligt att ha nån och filosofiera med under en promenad i minusgrader ?



Nu till helgen ska jag besöka mina systersöner. Min syster har precis kommit tilbaka från semestern på Kanarieöarna. Jag har inte sett grabbarna på 2 veckor !



C u rond !



Agnieszka

2009-01-16 @ 11:16:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback