Emily, vilken tjej!

Jag har haft en suveränt bra dag idag. Och jag vet att det finns en orsak till det. Eller egentligen flera: jag har oftast bra dagar när jag går upp tidigt, och det gjorde jag idag. Men sen var det också så att jag hade min fina Em över. Tyvärr kunde ängeln Ulliz inte komma, för hon var så trött efter fem nattskift, men vi får ses alla tre snart!

Em och jag fikade och pratade. Vi pratade så att om min tunga ramlar av imorgon, så skulle jag inte bli förvånad! Framför allt så trivs jag så bra med Em, hon är en bra lyssnare och vi skrattar åt samma saker. Vi gick igenom alla och då menar jag ocensurerat alla bilder från min Polenresa. Vi kan säga som så här: det var några oh nej från min sida, men det är bra att testa sina vänner med de allra pinsammaste fotona. Påminn mig sen att jag ska ta ett snack med syrran vad gäller hanteringen av min kamera!


Dagen till ära gjorde jag min berömda äppelkaka (havregryn + bregott + socker + äpplen + kanel) med vaniljsås och så städade jag så att energin riktigt yrde i rummet. Och tvätten gick suveränt. Och Emily är så bra. Måste ju få säga det några gånger. Jag ska flytta in med henne och Anders har jag bestämt. Hm, måste dock introducera planen för Anders. Men jag är ju ett trevligt sällskap? Och Emily verkar tycka att jag skulle passa alldeles utmärkt i gästrummet!


Men hörrni, alla kan inte ha toppendagar, eller hur? Och för att få er att dra lite på smilbanden så får ni här en länk som är toppenkul! Bra så här på en lördag, eller hur?


Kommentarer
Postat av: Emily

Du får mig att fälla en tår. Emilia, dina ord värmer mitt hjärta. Tack gumman!!! Jag kan bara säga dito. Jag trivs så underbart bra med dig också. Du får mig att tro på mig själv, må bra och framförallt så fyller du mig med postiv energi. Har saknat dig mycket och är så glad att du är hemma. :)



Jag rekommenderar alla ni bloggläsare att ge tid till en bildvisning av Emilia:s Jastarnia. Jätteroligt!



Pussar



Em

2009-07-11 @ 23:13:02
URL: http://www.emforme.se
Postat av: Emilia

Åh, gulliga du, tack! Kul att det är ömsesidigt!



Kram

Emilia

2009-07-12 @ 08:04:51
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback